Ne maradj le a 40%-os március 31-ig tartó kedvezményről!

A BOLDOGSÁGÓRA SZAKMAI CSAPATÁNAK AJÁNLÁSÁVAL

Pozitív Nevelés Program

Így hozhatod ki önmagadból és gyermekedből a lehető legjobbat - sajátítsd el 1 év alatt, használd egy életen át!

Itt a lehetőség, hogy Te is erősségközpontú szülővé válj. A Pozitív Nevelés Program 1 év alatt végigvezet a pozitív pszichológia teljes eszköztárán, amivel önmagad és gyermeke(i)d számára is boldog, kiegyensúlyozott életet teremthetsz.

Kezdd pozitívan a tavaszt! Kedvezményes csatlakozás:
március 31-ig!

Ha benned is ott a vágy, hogy elősegítsd gyermeked boldogságát és sikerét...

Manapság, amikor az oktatási intézmények és a társadalom is óriási kihívásokat állít elénk és gyermekeink elé, joggal merülhet fel bennünk a kérdés: vajon jó munkát végzünk szülőként? Miközben minden tőlünk telhetőt megteszünk, sokszor már azt sem tudjuk, mivel teszünk jót és mivel ártunk gyermekünknek.

...segítünk, hogy a hibák és hiányosságok helyett az erősségekre és a pozitív tulajdonságokra fókuszálj!

A legújabb tudományos kutatások bebizonyították, hogy igenis léteznek olyan kulcsterületek, amelyekre szülőként hangsúlyt kell fektetnünk. A Pozitív Nevelés Program hónapról hónapra abban fog segíteni neked, hogy felfedezd azokat a területeket és erőforrásokat, amelyeket megismerve, használva és továbbfejlesztve testi-lelki-pszichés jóllétet teremthetsz és olyan környezetet biztosíthatsz a gyermeked számára, melyben a saját erősségeire építve hozhatja ki magából a lehető legjobbat.

Hogyan válhat belőled is erősségközpontú szülő, aki a pozitív pszichológia eszközeivel életrevaló és magabiztos gyermeket nevel?

Tudományosan igazolt, gyakorlatorientált rendszer

Használd azt a szisztémát, ami a Boldogságóra program keretében már 100.000+ gyermeknél működött.

Pozitív szemléletmód, folyamatos (ön)fejlesztés

Sajátítsd el a megfelelő mentalitást és a gyakorlatokat, amelyekkel a gyermekeddel együtt fejlődhettek.

Összetartó közösség, szakértői támogatás

Csatlakozz egy erősségfókuszú szülőkből és szakértőkből álló közösségbe, ahol támogatnak.

Hatalmas izgatottsággal mutatjuk be a Pozitív Nevelés Programot, amiben minden szükséges eszközt és támogatást megkaphatsz!

Egy bizonyítottan működő rendszert, ami hónapról hónapra végigvezet az oktatási-nevelési intézményekbe óriási sikerrel bevezetett Boldogságórák témakörein - segíthetsz gyermekednek felfedezni a saját karaktererősségeit, amelyekre egész életében építhet

Szakértők által összeállított és kipróbált, játékos módon fejlesztő gyakorlatokat és játékkurzusokat videók, illetve interaktív, online előadások formájában - gyermeked egyre több pozitív tulajdonságot sajátíthat el játékos formában

Egy bizonyítottan működő rendszert, ami hónapról hónapra végigvezet az oktatási-nevelési intézményekbe óriási sikerrel bevezetett Boldogságórák témakörein - segíthetsz gyermekednek felfedezni a saját karaktererősségeit, amelyekre egész életében építhet

Szakértők által összeállított és kipróbált, játékos módon fejlesztő gyakorlatokat és játékkurzusokat videók, illetve interaktív, online előadások formájában - gyermeked egyre több pozitív tulajdonságot sajátíthat el játékos formában

Örökös hozzáférés a programhoz - bármikor újrakezdheted és felfrissítheted a tudásod.

Kedvezményeket a különböző kiadványainkra, bestseller társasjátékainkra, kártyajátékokra és könyvekre - 10% árkedvezmény egy éven át

Örökös hozzáférés a programhoz - bármikor újrakezdheted és felfrissítheted a tudásod.

Kedvezményeket a különböző kiadványainkra, bestseller társasjátékainkra, kártyajátékokra és könyvekre - 10% árkedvezmény egy éven át

AJÁNDÉK - 30.000 Ft értékben!

Aki csatlakozik a programhoz, annak extra bónuszként hozzáférést adunk a Pozitív Pedagógia és Nevelés Konferencia szakmai előadásainak felvételeihez, amelyekkel 20 kiváló szakember, pszichológus, példaképnek számító tanár, pszichiáter, szerző és tréner legjobb módszereit, praktikáit és világnézetét sajátíthatod el.

Hogyan zajlik a Pozitív Nevelés Program és kinek való?

Tulajdonképpen egy tematikus, éves programról van szó, ami kifejezetten olyan szülőknek lett kifejlesztve, akik elősegítenék óvodás vagy általános iskolás gyermekük fejlődését, boldogságát és jóllétét.

 

Az 1 év alatt minden hónapnak megvan a saját témaköre, például pozitív érzelmek, megbocsátás, optimizmus, fejlődési szemléletmód, erősségek vagy éppen a pozitív társas kapcsolatok teremtése. Ennek megfelelően, minden hónaphoz tartozik egy ajánlott menetrend hetekre lebontva, amit otthon, a saját tempódban, a saját igényeidre szabva követhetsz a gyermekeddel közösen. Az eredményes fejlődéshez minden segítséget megkapsz ráhangolódást elősegítő videók, konkrét gyakorlattípusok és szakmai tippek formájában.

Less bele a program tematikájába!

 • Fedezzétek fel erősségeiteket!
 • Teremts érzelmi jóllétet a hála segítségével!
 • Optimizmus – Lásd meg az életed napos oldalát!
 • Pozitív kapcsolatok – Legyünk együtt jól!
 • Megbocsátás – Tapasztald meg a megbocsátás erejét!
 • Szemléletváltás – Váltsunk fejlődési szemléletmódra!
 • Testmozgás – Lendüljünk mozgásba!
 • Apró örömök – Élvezzük az élet apró örömeit!
 • Célok – Álmodjunk, tervezzünk, valósítsuk meg!
 • Flow – Kerüljünk flow-ba!
 • Megküzdés – Tanuljuk együtt a hatékony megküzdést!
 • Jó cselekedetek – Legyen jobb velünk a világ!

Mit mondanak azok, akik már elvégezték a programot?

A Pozitív Nevelés Programot már több mint 400 szülő végezte el, sokukat elismeréssel díjaztuk. 

Ez a program többek között azért is jó, mert kikapcsol a szürke hétköznapokból. A hétköznapjaink tele vannak állandó stresszel, mára már sajnos félelmekkel. A program felráz, felnyitja szemünket az élet igazi értelmére a gyerekeink szemén keresztül, illetve türelemre buzdít a gyerekeinkkel kapcsolatosan, szemléletmódváltással. Személy szerint én azóta sokkal türelmesebb vagyok a gyerekeimmel, mert az ő szemükön keresztül figyelem az esetleges problémát. Hálás vagyok nektek ezért, és mindenért amit kaptam.

DÁVIDNÉ KOVÁCS ILDIKÓ

A családunk dinamikájának pozitív irányban történő megváltozása, a családtagok egymáshoz fűződő viszonyának erősödése a legnagyobb bizonyíték, hogy mennyire fantasztikus ez a program. Úgyhogy annyit mondanék, hogy nézzenek meg minket 🙂

TÓTH DIÁNA

A program megtanított más szemszögből nézni a dolgokat, tudatosultak és tisztultak fogalmak és érzelmek, viselkedésminták, amelyek eddig csak a felszín alatt húzódtak meg. A videók nagyon jók, mély tartalmúak és elgondolkodtatóak voltak.

KATALIN

Mindenkinek ajánlom, sőt! Olyan iskolát kerestem a fiamnak, ahol a tanár elvégezte a programot.

KISS DOROTTYA

Nemcsak a gyerekekkel kapcsolatban nyújt nagy segítséget, hanem saját magunkkal kapcsolatban is. Sokszor nem feltétlenül a gyerek tanult meg valamit, hanem én, nekem segített a változtatásban, és ennek a hatását a gyerek viselkedésén is tapasztaltam. Tudatosságot és eszközöket adott, hogy a kényes helyzeteket könnyebben tudjam kezelni.

ÁGNES

Hasznos, szuper, élménydús. Összetett, átfogó pozitív nevelési tudást kaptam, hogy hogyan kezeljem a gyermekem. Hálás vagyok érte.

KLAUDIA

Magabiztosabb vagyok a gyereknevelést illetően, több tíz jótanáccsal látott el a program.

KIS MAGDALÉNA-ANDRA

Így néz ki 1-1 hónap hetekre lebontva:

Az első héten a szülői önismeret fejlesztésén van a hangsúly, megismerkedünk az adott hónap témájának elméleti hátterével

A második héten a fizikai aktivitásé a főszerep, elmélyítjük a szülő-gyerek kapcsolatot valamilyen közös tevékenység által

A harmadik héten alkotni fogunk, létrehozunk valamit közösen, ami megmarad a családnak

A negyedik héten összefoglaljuk a tanultakat, és eldöntheted, hogy melyik az az elem, amit szívesen beépítenél hosszú távon a család életébe

Amint láthatod, a hangsúly a minőségi együtt töltött időn van, mialatt feldolgozzuk az adott témát, teljesítünk egy kihívást vagy játszunk, alkotunk valamit. A program legnagyobb értéke, hogy a pozitív szemléletmód hónapról hónapra észrevétlenül is az életetek részévé válik.

Az iskola önmagában nem készíti fel a gyerekeket arra, hogyan legyenek boldogok és sikeresek az élet minden területén. De akkor ki fogja?

Ha elkezded a programot, a következőket nyerheted vele...

hatékonyabbá válsz szülőként és egyénként is, hiszen megtanulod használni az erősségeidet

minden korábbinál szorosabb szülő-gyermek kapcsolatot alakíthatsz ki

pozitívan fejlesztheted saját gondolkodásodat és készségeidet

megtaníthatod a gyermekednek, hogyan alkalmazza saját erősségeit

nemcsak tanítod, te magad is tanulod a jóllétet, így a gyermekeddel együtt fejlődhettek

Ha nem vágsz bele a programba, elmulasztasz egy lehetőséget
arra, hogy...

a gyermeked a pozitív pszichológia módszereivel felkészítsd az élet kihívásaira

gyermeked és a családotok növekedjen a pozitív életszemléletben

nagy gyakorlatot szerezzetek az erősség alapú nevelésben, gondolkodásban

a pozitív pszichológia legújabb eredményeire alapozva fejleszd magadat szülőként

Küldetésünk, hogy az oktatás elválaszthatatlan részévé tegyük a jóllétet - gyerekek és pedagógusok számára egyaránt!

A depresszió ma 10x olyan gyakori, mint 50 évvel ezelőtt volt, a következő években pedig még inkább népbetegséggé válhat. Sajnos jelenleg a kamaszok körében is tombol, hiszen a fiatalok a legsebezhetőbbek a mentális betegségekkel szemben.

Ha pozitív életszemléletet tanítasz a gyermekeknek, azzal növelheted a boldogságszintjüket, hatékonyabbá teheted a tanulásukat és radikálisan csökkentheted a depresszió, szorongás és viselkedési problémák kialakulásának esélyét.

Az emberi agy gyermek és tinédzserkorban a legfogékonyabb a környezeti ingerekre és hihetetlenül gyors fejlődésre képes. Ha ebben az időszakban rendszeres lehetőséget biztosítasz a gyerekeknek a pozitív tulajdonságaik használatára, azzal az egész hátralévő életükre megalapozhatod a boldogságukat.

Az erősségfókuszú gyermeknevelés
tudományosan igazolt hatásai:

Könnyebb átmenet az óvodából alsó tagozatba, majd alsóból felső tagozatba

Jobb iskolai eredmények

Nagyobb elégedettség és aktívabb részvétel az óvodai/ iskolai foglalkozásokon

Jobb fizikai állapot

Betegség utáni gyorsabb felépülés

Fokozott képesség a stresszel és nehézségekkel való megküzdésre

Alacsonyabb kockázat a depresszió kialakulására

Nagyobb elégedettség és önbecsülés

Ha elvégzed a programot, a végére garantáltan tudni fogod, hogyan...

fejlesztheted a gyermeked napi problémamegoldó képességét

növelheted az érzelmi jóllétszintjét

építheted be az életedbe az erősség-fókuszú nevelési módszereket

támogathatod a gyermeked abban, hogy a lehető legjobb önmagává váljon

teremthetsz pozitív jövőképet magadnak és gyermekednek

segítheted gyermeked az életcéljai formálásában és elérésében

Legyél az a szülő, akiről majdani felnőtt gyermekei valódi példaképként beszélnek majd!

Az élet pozitív értékelését korán el kell sajátítani és gyakorolni kell, lehetőség szerint még a jellemformáló iskolai évek alatt. Ez az az új küldetés, amibe most velünk együtt belevághatsz. Mi megtanítjuk neked, Te pedig továbbadhatod gyermeke(i)dnek, hogyan élhetnek pozitív életet, hogyan hozhatják ki magukból a lehető legjobbat és legtöbbet! Kezdhetjük?

A Pozitív Nevelés Program kimondottan neked való, ha szeretnél…

egyensúlyt találni a munka és magánélet között

énidőt teremteni saját magad számára

megfelelni a különböző szerepeidben

örömöt találni a szülői feladatokban

tudatosan figyelni az önfejlesztésre szülőként ÉS magánemberként

“elég jó” szülővé válni

többet megtudni a gyermekedről

tartós családi jóllétet teremteni

És ami a legfontosabb: ha szeretnéd megtanulni és gyermeke(i)dnek megtanítani, hogyan válhatnak boldoggá és sikeressé a saját erősségeikre alapozva.

A Pozitív Nevelés Program mögött a Boldogságóra szakmai csapata áll

A program kiemelt küldetése, hogy a pozitív pszichológia eredményeire építve adjon ötleteket és módszertani segítséget a boldogságra való képesség fejlesztéséhez az óvodás és iskolás korosztály számára.

Eredmények számokban

0 +
óvoda és iskola a programban
0 +
boldogságóra-csoport az országban
0 +
boldogabb gyerek a programnak köszönhetően

Kutatások eredményeire építve
Az ELTE PPK által tudományosan bizonyított program