Tudományalapú párkapcsolati tanfolyam az élethosszig tartó boldogságért

A boldog párkapcsolat képlete

Gyakorlati útmutató: mitől működik jól és hogyan tehető erősebbé a jelenlegi vagy jövőbeli párkapcsolatod?

TUDOMÁNYALAPÚ oktatóvideók + feladatlapok​

100% ONLINE, bárhonnan elvégezhető a saját tempódban

A POZITÍV PSZICHOLÓGIA alapelveire építve

Tudományalapú párkapcsolati tanfolyam az élethosszig tartó boldogságért

A boldog párkapcsolat képlete

Gyakorlati útmutató: mitől működik jól és hogyan tehető erősebbé a jelenlegi vagy jövőbeli párkapcsolatod?

TUDOMÁNYALAPÚ oktatóvideók + feladatlapok​

100% ONLINE, bárhonnan elvégezhető a saját tempódban

A POZITÍV PSZICHOLÓGIA alapelveire építve

Tudományalapú párkapcsolati tanfolyam az élethosszig tartó boldogságért

A boldog párkapcsolat képlete

Gyakorlati útmutató: mitől működik jól és hogyan tehető erősebbé a jelenlegi vagy jövőbeli párkapcsolatod?

TUDOMÁNYALAPÚ oktatóvideók + feladatlapok​

100% ONLINE, bárhonnan elvégezhető a saját tempódban

A POZITÍV PSZICHOLÓGIA alapelveire építve

Miről szól a tanfolyam?

A tudományos precizitással összeállított videók és feladatlapok segítségével megismerheted az élethosszig tartó, harmonikus párkapcsolat aranyszabályait. Azokat a tartópilléreket, amelyek elengedhetetlenek a tartós boldogsághoz. A módszer a pozitív pszichológia alapjaira épül, melynek eredményességét számos kutatási eredmény támasztja alá.

A pozitív pszichológia egy olyan tudomány, amely az emberi erősségekre, lehetőségekre és a létezés legjobb pillanataira helyezi a fókuszt.

A tanfolyamban ismertetett stratégiák segítséget jelenthetnek neked akkor is, ha még épp keresed a szerelmet, friss a kapcsolatod, már több évtizede együtt vagytok,  vagy esetleg a házasságodat szeretnéd megerősíteni, esetleg megmenteni…

„Boldogan éltek, míg meg nem haltak”
… vagy mégsem?

A romantikus mesék és filmek mindig a történet első részére koncentrálnak: a rózsaszín felhőbe bújtatott szerelem fellángolására. A folytatást pedig elintézik a szokásos, fenti címsorban olvasható szlogennel. Mivel a tündérmesés románcokban soha nem mondják el nekünk a boldog örökkévalóság titkát, úgy tűnik, ennek automatikusan kellene megtörténnie…

A valóság azonban más képet mutat. Akik nem tesznek nap mint nap ezért az örök boldogságért, ott általában csúnya véget ér a történet. Ehhez elég rápillantani a válási statisztikákra vagy szétnézni a saját környezetünkben.

A tanfolyam útmutatót ad neked ahhoz, ami a filmekből hiányzik

Megélni a boldogságot azzal, akit szeretünk, valódi alapszükséglet. Kétségtelen, hogy a párunkkal megélt boldogság az élet egyik legnagyobb örömforrása. De amikor ez elapad, kétségbe esünk. Elveszítjük az egyensúlyunkat, bizonytalanná és sebezhetővé válunk.

Éppen ezért a tanfolyamon minden szükséges tudást és gyakorlatot begyűjthetsz ahhoz, hogy egy mély, bensőséges és pozitív fejlődési irányt mutató párkapcsolatot építhess ki jelenlegi vagy jövőbeli pároddal.

Ismerd meg a Mesterpárok titkát!

Kutatók megállapították, hogy vannak katasztrófa- és mesterpárok. Az előbbieknél a negatív interakciók száma sokszorosan meghaladja a pozitívakat, ami folyamatos feszültséghez vezet. Ezzel ellentétben a mesterpároknál 5x annyi a pozitív interakció, mint a negatív, ami egy igen erős kötődéshez és stabil kapcsolathoz vezet. A szakemberek szerint a mesterpárok tudatosan építik a pozitivitást az életükben, valamint magas fokon űzik a tisztelet és a megbecsülés művészetét.

A tudományalapú tanfolyam célja, hogy eléd tárja a mesterpárok titkait. Ha egyszer ennek a tudásnak a birtokába kerülsz, onnantól kezdve csak rajtad múlik, milyen irányba tereled a kapcsolatodat.

Mikor való neked a boldog párkapcsolat képlete?

Jó hírünk van: a tanfolyamból akkor is rengeteget profitálhatsz, ha…

Friss párkapcsolatod van

Ha tartós kapcsolat a célod, ez a tanfolyam segít megismerni a boldog párkapcsolatok esszenciális összetevőit és beépíteni őket az életetekbe.

Régóta kapcsolatban vagy házasságban élsz

Ha már összeszoktatok, talán túlságosan is magától értetődőnek veszitek a kapcsolatot. Épp itt az ideje szintet ugrani a mesterpárok titkainak alkalmazásával.

Jelenleg egyedülálló vagy

Ha éppen szingliként élsz, ez a legjobb alkalom, hogy megtanulj szerelmet kapni és adni. A tanfolyam elvégzésével tökéletesen felkészülhetsz az igazi érkezésére.

Az ismertetett gyakorlatok a kapcsolatok minden szakaszában alkalmazhatóak:

Ne foggal-körömmel, hanem tudatos módszerekkel küzdj vagy tegyél a kapcsolatodért

A leckéken végighaladva rengeteg “aha-élményre” és teljes minőségbeli változásra számíthatsz. A képzésen szerzett tudás birtokában a kilátástalan harc helyett tudományosan igazolt módszerekkel veheted kézbe az irányítást a párkapcsolatod felett – miközben te magad is számtalan területen fejlődsz.

Erre épül a tanfolyam: a virágzó párkapcsolat modellje

A virágzás jelensége a pozitív pszichológia területei közé tartozik és annyit tesz, mint kiteljesedni, kibontakozni, felfedezni a „jó élet” lényegét. A virágzó párkapcsolat modelljét 6 szirom alkotja, amelynek mindegyike feltétlenül szükséges egy bensőséges párkapcsolathoz. A tanfolyam során mélyen belemegyünk mind a 6 tényezőbe és megtanulhatod, hogyan tudod beépíteni őket könnyedén a mindennapjaidba.

Tematika: lesd meg, milyen leckékből áll a tanfolyam

Az első 3 modul még az elméleti ismeretekre fókuszál, utána azonban áttérünk a gyakorlatra. Olyan eszközöket és módszereket sajátíthatsz el, amelyeket azonnal elkezdhetsz alkalmazni.

Lecke: Bevezető – A boldog párkapcsolat képlete

Lecke: Mitől lesz egy pár boldog együtt?

Lecke: A virágzó párkapcsolat 6 összetevője

Lecke: Pozitivitás növelése a párkapcsolatban

Lecke: A negativitás csökkentése

Lecke: Hogyan hozzátok ki a legjobbat egymásból?

Lecke: Közös fejlődés

Lecke: A bensőséges párbeszéd művészete

Lecke: Pszichológiai jóllét

Lecke: Összefoglaló

Betekintő: nézz bele a tanfolyamba!

Velem találkozhatsz majd a videókban

„Szeretettel ajánlom ezt a tanfolyamot mindazoknak, akik párkapcsolatban, házasságban élnek – vagy vágynak rá -, és szeretnék a kapcsolatukat boldoggá, teljessé tenni.

Természetesen nem egy varázslatos csodaszert kínálok neked, ami azonnal boldog párkapcsolatot teremt. A kapcsolatok nem egy általános receptúra alapján működnek, amelyekben néhány lépés elsajátítása minden egyes alkalommal tökéletes eredményt hoz. Viszont fontos szem előtt tartani, hogy jól irányított erőfeszítéssel egyre tudatosabbá és sikeresebbé válhatunk.

Hiszek a kapcsolatainkon végzett munka fontosságában, éppúgy, mint a testünk karbantartásában. Ahogy az erőnlétünk és a formánk javítása érdekében edzőhöz fordulunk tanácsért és erőfeszítéseket teszünk, ugyanúgy kell dolgoznunk a kapcsolatainkon is.

Annak érdekében, hogy erőfeszítéseinket okosan irányítsuk „kapcsolattartó edzőtermünkben”, a pozitív pszichológia területén vezető kutatókhoz kell fordulnunk bizonyítékokon alapuló módszerekért. Ez a tanfolyam ezt adja meg neked, hogy a helyes irányba építsd, építsétek a kapcsolatotokat.”

Bagdi Bella

Viselkedéselemző, mindfulness tanár és erősség mentor

Bella munkásságának eddigi kiemelt eredményei:

A Civil díjas Boldogságóra program alapítója

Az Erősségközpontú Oktatási program elindítója

Az Iránytű a boldogsághoz bestseller könyv szerzője

A Pozitivity társasjátékok fejlesztője

A Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke

Bella munkásságának eddigi kiemelt eredményei:

A Civil díjas Boldogságóra program alapítója

Az Erősségközpontú Oktatási program elindítója

Az Iránytű a boldogsághoz bestseller könyv szerzője

A Pozitivity társasjátékok fejlesztője

A Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke

FONTOS: A tanfolyam nem varázsol melléd rögtön egy tökéletes partnert, de…

Az itt ismertetett stratégiákkal jelentősen javíthatod és elmélyítheted a jelenlegi vagy jövőbeli párkapcsolatod. Szükség esetén akár képes lehetsz megmenteni is, ha veszélybe kerül.

Az anyagban található minden tanács és gyakorlat a pozitív pszichológia legújabb tudományos és kutatási eredményein alapszik, amely elősegíti a kapcsolatok kivirágzását.

Olyan hasznos meglátásokkal és gyakorlatokkal gazdagodhatsz, amelyekkel időben felismerheted a hibás mintázatokat és azonnal tudni fogod, hogy mit kell tenned.

Gyakori kérdés: a pároddal együtt érdemes megcsinálni a tanfolyamot vagy egyedül is van értelme elvégezni?

Ha együtt vágtok bele a tanulásba, az sokat segíthet abban, hogy jobban megismerjétek egymást és együtt fejlődjetek, gazdagodjatok. Ám ha ez nem lehetséges vagy jelenleg szingliként élsz, akkor is rengeteget profitálhatsz ebből a kurzusból. A gyakorlatokat elvégezheted tehát bárkivel, egy rokonoddal vagy barátoddal, de egyedül is.

0
Lecke
0
Feladatlap
0
Videó

100% gyakorlatorientált képzés

A videós oktatóanyagokon kívül minden leckéhez tartoznak gyakorlati javaslatok és feladatlapok is, amelyekkel a lehető leghatékonyabb módon leszel képes átültetni a tanultakat a saját életedbe.

100% online elvégezhető

A kurzus teljes egészében online végezhető, így a saját tempódban, a világon bárhonnan fel tudod dolgozni a leckéket. Csupán internetkapcsolatra és némi elszántságra lesz szükséged.

Kérd mellé a 3 beszélgetésindító kártyacsomagot és a Pozitivity Fókusz társasjátékot is!

A boldog párkapcsolat képlete tanfolyam

Most mindössze:

29.900 Ft

A boldog párkapcsolat képlete PLUSZ: tanfolyam + 3 párkapcsolati kártya

Csomagban most csak:

39.900 Ft

A boldog párkapcsolat képlete PRÉMIUM: tanfolyam + 3 párkapcsolati kártya + Pozitivity Fókusz társasjáték

Csomagban most csak:

52.900 Ft

Ha idáig legörgettél, kár lenne tovább halogatnod a döntést!

Ha épp ezeket a sorokat olvasod, az azt jelenti, hogy számodra kiemelten fontos a boldog párkapcsolat (hiszen eljutottál az oldal végéig).
Most két dolgot tehetsz:

Bezárod az oldalt és semmi nem változik az életedben.

Leadod a megrendelést, elvégzed a tanfolyamot és a megszerzett tudással megváltoztatod az életed egyik legfontosabb területét.

Szeretnéd megismerni és alkalmazni a boldog párkapcsolatok tudományos bizonyított képletét? A döntés a tiéd…