Tudományalapú önismeret-fejlesztő tanfolyam

Fedezd fel az erősségeid és hozd ki magadból a legjobbat!

Készen állsz rá, hogy megismerd a legjobb éned? Itt az idő, hogy felszabadítsd a benned rejlő erőt, hogy végre önmagad lehess…

TUDOMÁNYALAPÚ oktatóvideók + feladatlapok​

100% ONLINE, bárhonnan elvégezhető a saját tempódban

A POZITÍV PSZICHOLÓGIA alapelveire építve

A személyes erősségeid összessége =
A legjobb éned esszenciája

Ismerd meg önmagad az erősségeiden keresztül!

A személyes erősségeid azon dolgok esszenciái, aki te valójában vagy. Az erősség úgy definiálható, mint olyasvalami, ami segít az élettel megbirkózni, vagy ami az életet sokkal teljesebbé teszi számodra. Bizonyos erősségek a teljesítményedet javítják. Néhány erősség az egészséged fenntartása miatt fontos. Más erősségek a céljaid megvalósításában, a kapcsolataid megerősítésében, vagy a boldogságszinted növelésében segítenek. Készen állsz rá, hogy felfedezd őket?

„Sikereket az erősségeink fejlesztésével, és nem a hiányosságaink megszüntetésével érhetünk el.”

Marilyn vos Savant (a világ legmagasabb IQ-jával rendelkező embere)

Tudományalapú tanfolyam

A pozitív pszichológia alapelveire építve

Az az erősségrendszer, amit a tanfolyamon megismerhetsz, több mint 50 kutató sok-sok éves munkájának eredményeképpen jött létre. Olyan világszerte elismert szaktekintélyek elvein alapszik, mint például Christopher Peterson és Martin Seligman, akik arra a kérdésre keresték a választ, hogy mi a valódi boldogság titka és hogyan hozhatjuk ki a lehető legjobbat önmagunkból és az életünkből?

Ez a tanfolyam pontosan ezekre a kérdésekre ad választ. Arra tanít és hoz fel számtalan példát, hogy miként formálhatod át a negatív berögzüléseket pozitívvá. Segít feltérképezni, kibontakoztatni és használni az erősségeidet, amelyek már ott lapulnak benned és csak arra várnak, hogy végre rájuk helyezd a fókuszt.

Kutatások által bizonyított módszertan​

A személyes erősségek a legtöbbet kutatott téma a pozitív pszichológiában, és az eredmények egyértelműen alátámasztják, ha ezek fejlesztésére összpontosítasz a gyengeségeid helyett, akkor sokkal eredményesebb, sikeresebb, egészségesebb és boldogabb életet élhetsz.

9 tudományosan bizonyított következmény,
amiért érdemes az erősségeidre fókuszálnod

Növelik a boldogságszintedet

Kevesebb stresszt tapasztalsz meg

Egészségesebbnek és energikusabbnak érzed magad

Növelik az önbizalmadat

Több értelmet találsz az életedben

Kapcsolataid szorosabbak, harmonikusabbak lesznek

Ellenállóbbá tesznek a nehézségekkel szemben

Hozzájárulnak a pozitív fejlődésedhez

Kreatívabbá és elkötelezettebbé válsz a munkádban

9 tudományosan bizonyított következmény,
amiért érdemes az erősségeidre fókuszálnod

Növelik a boldogságszintedet

Kevesebb stresszt tapasztalsz meg

Egészségesebbnek és energikusabbnak érzed magad

Növelik az önbizalmadat

Több értelmet találsz az életedben

Kapcsolataid szorosabbak, harmonikusabbak lesznek

Ellenállóbbá tesznek a nehézségekkel szemben

Hozzájárulnak a pozitív fejlődésedhez

Kreatívabbá és elkötelezettebbé válsz a munkádban

Csatlakozz azokhoz, akik többet akarnak kihozni önmagukból és az életükből!

Kinek való az online tanfolyam?

A tanfolyam neked szól, ha szeretnéd felépíteni és megismerni a legjobb éned. Neked szól, ha érdekel, mi tesz téged egyedivé. Neked szól, ha szeretnéd megtudni, miben rejlik a személyiséged lényege és hogyan tudsz kapcsolódni hozzá az erősségeiden keresztül.

A tanfolyam elvégzése igazi áttörést hozhat nálad, ha…

A tanfolyam elvégzése egészen új alapokra helyezheti az életed, ha...

Fejlődj abban, ami igazán számít

Emeld új szintre az életminőséged!

Ez a képzés minden életterületedre pozitív hatással lesz. A leckéken végighaladva rengeteg “aha-élményre” és teljes életminőségbeli változásra számíthatsz. A képzésen szerzett tudás birtokában képes leszel kihozni magadból a legjobbat, az életed minden területén.

Önbizalom, pozitív énkép

Hivatás

Párkapcsolat

Emberi kapcsolatok

Kiteljesedés

Értelemkeresés

Pozitív érzelmek

Egészség

Értékalapú élet

Mutatjuk a tanfolyam teljes tematikáját

Az egyes leckék címére kattintva bővebb leírást is találhatsz róluk.

0
Lecke
0
Feladatlap
0
Videó-oktatóanyag
0
Lecke
0
Feladatlap
0
Videó-oktatóanyag

A kurzus során nemcsak felfedezed az erősségeidet, de meg is tanulod, miképpen tudod alkalmazni őket az élet minden területén.

A csökkentértékűség egy mindent elemésztő érzés, melynek következtében selejtesnek és alkalmatlannak érezzük magunkat. A személyiségünkön esett sebeink fájdalmat okoznak, és ha nem a megfelelő eszközt választjuk a küzdelemre, akkor csapdába kerülünk. Ebben a leckében megmutatjuk a kiutat.

Ebben a leckében az erősségeid világába fogunk elkalauzolni téged, aminek hatására önmagadat és másokat is egészen új módon kezded majd el látni.

Megismerheted a pozitív pszichológia kutatói által meghatározott személyes erősségek rendszerét. Ennek tudatában már képes leszel a személyes erősségeid fejlesztését beépíteni a mindennapjaidba, ezáltal napról napra kiteljesedni.

Ebben a fejezetben megismerheted azokat a jellemző erősségeid, amelyekből a leginkább látszik, hogy ki is vagy valójában. Kutatások eredményei azt mutatják, hogy a jellemző erősségek rendszeres használata alacsonyabb szintű depresszióhoz és magasabb szintű boldogsághoz vezet.

Létezik 2 olyan gondolkodásmód, amiről keveset beszélünk, pedig rendkívül nagy hatásuk van arra, hogyan látjuk a világot, önmagunkat és másokat. Megismerheted ennek a két gondolkodásmódnak a jellegzetességeit és azt, hogyan fejlesztheted az erősségközpontú szemléletmódodat.

Ebben a leckében egy olyan elméletet ismerhetsz meg, ami egész életedre iránytűt fog adni ahhoz, merre indulj, ha pozitív hatással szeretnél lenni a jövődre.

Habár minden ember végső célja a boldogság, a legtöbben csak úsznak az árral és soha nem találják meg a tartós boldogság forrását. Ez a lecke utat mutat, hogyan növelheted a boldogságszintedet a személyes erősségeid segítségével.

A jó emberi kapcsolatok teljesebb boldogsághoz, míg a boldogság jobb kapcsolatokhoz vezet. De hogyan építhetsz pozitív kapcsolatokat és hogyan segítheted elő a meglévő kapcsolataid pozitív fejlődését? Erről tanulhatsz ebben a fejezetben.

Önmagában az erősségeid felfedezése még nem elég ahhoz, hogy boldog és sikeres életet teremts magadnak. A céljaidat akkor leszel képes elérni, ha minél gyakrabban használod is őket. Ebben a leckében azt fogod megtanulni, hogyan integrálhatod az erősségeidet a mindennapi életedbe.

Érezted már úgy, hogy az életed szürke vagy céltalan? Érezted már, hogy az élet elszalad melletted és kimaradsz valamiből? Ha igen, ebben a leckében megtudhatod, miként használd az erősségeid, hogy értelmet találj az életben.

A legfrissebb kutatások szerint a munkavállalók 97%-a nem tud elmélyülni a munkájában. Pedig azok, akik elkötelezetten végzik a munkájukat, nagyobb eséllyel lesznek boldogabbak a munkahelyükön is. Ebben a fejezetben arról tanulhatsz, hogy miként válj motiváltabbá és miként használhatod ki az erősségeidet a szakmádban.

A személyes erősségeink használatával az egészségünket is javíthatjuk? A kutatások eredményei szerint igen. Bárhol is vagy az egészség-betegség spektrumon, használhatod az egészség életmodelljét, amit a kutatók az egészség 5 pillérének hívnak. Ebben a leckében arról tanulhatsz, hogyan fejlesztheted az erősségeid segítségével ezeket a pilléreket.

Ebben a modulban olyan eszközöket mutatunk be, amik a segítségedre lehetnek az erősségeid használatakor. Sőt, nemcsak neked, hanem a családod, a barátaid, a munkatársaid vagy a tanítványaid számára is.

A tanfolyam elvégzése után kapsz még tőlünk egy utolsó üzenetet és elismervényt, ami tanúsítja, hogy végigjártad velünk a személyes erősségeid felfedezésének útját.

100% gyakorlatorientált képzés

A videós oktatóanyagokon kívül minden leckéhez tartoznak gyakorlati javaslatok és feladatlapok is, amelyekkel a lehető leghatékonyabb módon leszel képes átültetni a tanultakat a saját életedbe.

100% online elvégezhető

A kurzus teljes egészében online végezhető, így a saját tempódban, a világon bárhonnan fel tudod dolgozni a leckéket. Csupán internetkapcsolatra és némi elszántságra lesz szükséged.

Kitől tanulhatsz a tanfolyam során?

“Szia, én Bagdi Bella vagyok és közel 30 éves koromig abban a hitben éltem, hogy nincs bennem semmi értékes, amivel pozitív hatással lehetnék a jövőre. Tudom, milyen érzés útvesztettnek lenni, magamat önostorozni és a szégyentől megbénulni. De azt is tudom, milyen kiteljesedni, a belső erőimhez hozzáférni és arra törekedni, hogy mindig jobbá váljak a tegnapi önmagamhoz képest.

Immáron 17 éve járom az önfejlődés útját. Rengeteg tapasztalati tudás van már mögöttem, és most eljött az idő, hogy az erősségek világának felfedezésében segítsek másoknak. Sajnos ugyanis a legtöbb embernek fogalma sincs az erősségeiről. Gondolj csak bele, milyen érzés lehet úgy leélni egy egész életet, hogy soha nem szerzel mély tudást az erősségeidről...

De szerencsére te most itt vagy, és lehetőséged van a saját erősségeidet felfedezni, a segítségükkel pedig kihozni az életedből, magadból a legjobbat! Az én célom az, hogy segítsek felismerni a benned rejlő erősségeket, melyek képessé tesznek a nehézségekkel való hatékony megküzdésre és a boldogság elérésére, vagyis önmagad kibontakoztatására, önmagad hiteles megélésére mind a jó, mind a nehéz időkben.”

Bagdi Bella
pszichológus,
viselkedéselemző, mindfulness tanár és erősség mentor

Bella munkásságának eddigi kiemelt eredményei:

A Civil díjas Boldogságóra program alapítója

Az Erősségközpontú Oktatási program elindítója

Az Iránytű a boldogsághoz bestseller könyv szerzője

A Pozitivity társasjátékok fejlesztője

A Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke

Bella munkásságának eddigi kiemelt eredményei:

A Civil díjas Boldogságóra program alapítója

Az Erősségközpontú Oktatási program elindítója

Az Iránytű a boldogsághoz bestseller könyv szerzője

A Pozitivity társasjátékok fejlesztője

A Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke

Mit mondanak azok, akik már elvégezték a tanfolyamot?

Elsősorban nagyon hasznosnak és jó dolognak tartom, hogy a leckék anyagait a későbbiekben bármikor vissza lehet hallgatni, feleleveníteni, jobban elmélyíteni az elsajátított tudást. Közérthető, lényegre törő, gyakorlatorientált, nem utolsó sorban nagyon hasznos információkkal gazdagodhatnak a tanfolyam résztvevői!

Medve Ildikó

quote_yellow

A tanfolyamon szerzett tudás segít megélni a tudatos jelenlétet. Most, hogy megismertem személyes erősségeim, tudom, miért keresem még az én koromban most is a kihívásokat. A kíváncsiság és a tanulás szeretete egész eddigi életem mozgatórugója volt.

Most értettem meg, miért az erősségre kell fókuszálni, s nem a gyengeséget fejleszteni.

Erősségközpontú életvezetési stílust alakítok ki.

Meglepően tapasztaltam, ahogy egyre jobban haladtunk előre, hogy a 24 erősség tényleg ott van bennünk. Csak eddig én nem voltam ennek tudatában, így nem is tudtam, micsoda kincs lakozik bennem. No, de most!

Drága Bella! Életem legszebb két hetével ajándékoztál meg. Köszönöm.

Fehér Lenke

quote_yellow

Mennyibe kerül a tanfolyam?

Akadnak olyan dolgok az életben, amelyeknek az értéke felbecsülhetetlen. Ide tartozik a tartós boldogság forrásának megtalálása, életutunk és erősségeink felfedezése, vagy éppen az önmagaddal és másokkal való kapcsolódás érzése.

Ez a képzés épp ezeket a megfizethetetlen élményeket és tapasztalatokat kínálja számodra - abszolút megfizethető áron. A célunk ugyanis az, hogy a valódi jóllét mindenki számára elérhető legyen. Éppen ezért a tanfolyam eredeti árát 49.900 forintban határoztuk meg.

Kezdj bele MOST 25% extra kedvezménnyel!

Ha szeptember 30-ig jelentkezel, a teljes képzési anyagot 25% extra kedvezménnyel szerezheted meg.

0
Lecke
0
Feladatlap
0
Videó-oktatóanyag

Kérd a tanfolyam mellé az önismeret-fejlesztő kártyajátékot, munkafüzetet is!

A tanfolyam önmagában is óriási segítséget nyújthat a legjobb éned felfedezéséhez. De mi lenne, ha egy kártyajátékot és egy munkafüzetet is kaphatnál, amiknek a használatával játékos, könnyed módon fedezhetnéd fel azt az 5-7 fő erősséget, ami a leginkább meghatároz téged?

Fedezd fel az erősségeid! - Ez vagyok én! csomag

A Fedezd fel az erősségeid! - Ez vagyok én! csomagban a tanfolyam mellé a kártyajátékot, a letölthető gyakorlatokkal és a munkafüzetet is megkaphatod extra kedvezményes áron. Ha mindig is érdekelt, hogy miben lehetsz a legjobb, milyen szakma, képzés vagy karrier való neked és miként használhatod ki a saját, egyedi képességeidet, akkor ezek segítségével erőfeszítés nélkül tudhatod meg a választ.

Lapozz bele a munkafüzetbe!

Fedezd fel az erősségeid! - Mentor csomag

A Fedezd fel az erősségeid! - Mentor csomagban pedig kiadónk több mint 15.000 példányban értékesített bestseller játékcsaládjának legújabb tagja, a Pozitivity Fókusz is megtalálható, melynek 5 tematikus táblajátéka abban segít neked és minden játékosának, hogy átalakíthassátok az élettapasztalatokat maradandó pozitív változásokká. Minden korosztály játszva sajátíthatja el vele az 5 leghatékonyabb boldogságstratégiát.

Nézd meg a táblajátékokat!

Ne várakoztasd tovább a legjobb éned!
Itt az idő, hogy megismerd önmagad az erősségeiden keresztül…

Ne várakoztasd tovább a legjobb éned! Itt az idő, hogy megismerd önmagad az erősségeiden keresztül…

Fedezd fel az erősségeid és hozd ki magadból a legjobbat!

Tudományalapú önismeret-fejlesztő tanfolyam

Most mindössze:

39.900 Ft

Fedezd fel az erősségeid! - Ez vagyok én! csomag

Most mindössze:

49.900 Ft

Fedezd fel az erősségeid! - Mentor csomag

Most mindössze:

59.900 Ft

Ajándékutalvány

Ajándékozd meg szeretteidet az erősségeik felfedezésével!

A Fedezd fel az erősségeid és hozd ki magadból a legjobbat! tanfolyamot most ajándékutalvány formájában is megvásárolhatod!